Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

pulitzermacskaparás

Magyarország-Anglia hat három

2019. augusztus 08. 21:18 - Pulitzermacska

Ahhoz, hogy tudd, mire van szükséged, találkoznod kell olyan emberekkel is, akik azt mutatják meg, mi az, amire egyáltalán nincs szükséged. Mert és amíg nem ettél például édes-sós mogyorós, undorító ízű és azonnal olvadó jégkrémet, addig csak az előítéleteid fitogtatod, holott semmi tapasztalatod.

Húsz és negyven éves korod között minden olyat ki kell próbálni, amire anyád azt mondta, megnepróbáld.

Undorító ízű jégkrémet kell kóstolni, a büdös tó nagycsúszdáján a seggedet vérvörösre kell csúszkálni, gyorshajtásos csekket kell duzzogva befizetni, négykeresztes vizelettel kell a labor előtt a hideg kövön széken ülni, remegve meg kell ígérni a láncfűrészes gyilkosnak látszó sofőr mellett ülve magadnak, hogy soha többé nem stoppolsz, ..... és le kell feküdni olyan férfiakkal, akiknek eddig csak focimeccs okozott orgazmust, úgyhogy azóta is az ötvenhármas legendás Anglia-Magyarország meccsre gondolnak, amikor anyut gyömöszölik. 

Ők azok a férfiak, akik nőtársaságban szívesen viccelnek úgy mellékesen és finoman a szexualitással. Mivel nem disznó viccekkel hódítanak, felettébb udvariasnak tűnnek. Sőt, olyannyira azok is, hogy végül majd te kérsz elnézést, mert az orgazmuskészséged a nagy kapkodásban otthon felejtetted.

Már a keringő során dekódolhatnád az értelmeddel, amit az érzelmi intelligenciáddal már rég levettél. Hogy bármilyen nagy is a lexikális tudása, következetes a döntéshozatala, irigylésre méltó az előremenetele, mégis, amikor a testi-lelki érzékenységgel járó érzelmi intelligenciát osztották ő állandóan átállt abba a sorba, ami úgy tűnt jobban halad, és a végén az orra előtt bezárták a jegypénztárakat.

Egy esély persze mindenkinek jár. A szexre invitáló szójáték-párbajok töredezettsége nem mutat egyértelmű, csúfos kapufára, hisz a környezet, a jelenlévők, az aktuális lelkiállapot, az időjárás és az üvegházhatás is befolyásolhatják, hogy miként csábít el egy ivarérett férfi egy lelkigondozott nőt.
Gondolod. 
Aztán riadtan nézel meztelen magaddal farkasszemet a hálószobaszekrénye egész alakos tükrében (még az anyukájától örökölte), miközben ő a hatodik magyar gólra gondolva végre épp véget vet a mérkőzéseteknek, aminek góljait bemelegítés nélkül letudta.

Úgy tudtad, hogy a szex az örömokozás, az izgalom, az csillapíthatatlan vágy, az felfokozottság, az gerincmentén felfutó jó, az hidegrázás, az kérlelő-könyörgő-kiváró-vágyfokozó akarás, az arcsimogatás, az csók a nyakon, az csókolózás, az izzó, lassú ujjbegy a fültövedtől a nedveidig, az megfeszülő test, az a felfedezés öröme ujjakkal, ajkakkal, lábakkal, kócos hajaddal, az befogadás és világegyetem, az megszűnő utcazaj, az felgyorsult légvétel, az hol tollpihényi érintés, hol vad erő, az egybeolvadás, az szeretgetés, az becézgetés, az ujjjáték a csípőcsonton, az bőrödön olvadó madártejhab, az gyönyörűség, az az arcot kipirító egymásra figyelés, az meghatottságtól csillogó szem, az tempó kikövetelés, az egymásra figyelés, az tűzijáték az ölben.

Aztán rájössz, hogy neki a szex minden intimitástól mentes, esemesben lyukrafutás, ruha élére hajtogatás, mielőbbi alapos öltözőben tusolás, szigorúan csak szájra puszizás, bőrsúrolás, aligérintés, egymás szemébe nemnézés, borosta ide-oda dörzsölés, a gyors tempó következtében fel nem fogott kapufa, behatolás, lövés és gólöröm.

Nem az a szomorú, hogy van ilyen. Az a szomorú, hogy lányok, nők, asszonyok élik le az életüket ilyen férfiak mellett, akik még egy mozifilmet sem voltak hajlandóak megnézni a témakörben azért, hogy valódi örömöt okozhassanak partnerüknek.

Nem az a szomorú, hogy van ilyen. Az a szomorú, ha egy férfi az átkozott évtizedekkel ezelőtti gólokat kronológiai sorrendben tudja, de arról fogalma sincs, hogy egy nőt milyen sorrendben lehet felcsípni, felcsigázni, felhúzni és felküldeni a csillagok közé.

Nem az a szomorú, hogy van ilyen. Az a szomorú, hogy sem az általános, sem a középiskolában, sem az egyetemen nem mondja el nekik senki, hogy a szexualitás életöröm. Hogy az nem mímelni, hanem művelni kell. Hogy az egy virágoskert, ami gyönyörű, hogy az egy tornaterem, ahol levezetheted a feszültséged, hogy az egy önismereti tréning, ahol közelebb kerülhetsz magadhoz, hogy az egy drog nélküli önkívület, az egy lehetőség, hogy valódibb legyen az örök szövetséged, hogy az egy játszóház, ahol szinte mindent kipróbálhatsz, hogy az egy óriási igen rád, hogy az egy elfogadás, az egy bizalom, az egy feltöltődés, az egy sehogy máshogy meg nem tapasztalható extázis, hogy az egy test, ami egy másik testtel összefonódva megszünteti a világ minden búját-baját.

Az egy test...

Egy testtel találkoztam. Ami nem simogatott, nem becézgetett, nem igyekezett felcsigázni, nem akart meghódítani, nem próbált velem játszani, csak elvette amit a teste követelt, és most sem tudta meg, hogy a szex nem ettől jó...

A szexnek is vannak árnyalatai. A rohanós reggelitől, az egészségügyin keresztül, a felfallak a mosdóban típusún át az órákon át gyönyörfürdőzősig. De olyan típusa nem kellene, hogy legyen, amiben nem lehet se feloldódni, se felszabadulni.

Sajnálom azokat, akik még egy légyott erejéig sem tudják elengedni görcseiket, kényszereiket, magukra erőltetett könyörtelen mércéiket, és nem engedik meg maguknak, hogy aki viszont képes erre, az magával vigye őket.

Ahhoz, hogy tudd, mire van szükséged, találkoznod kell olyan emberekkel is, akik azt mutatják meg, mi az, amire egyáltalán nincs szükséged. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pulitzermacska.blog.hu/api/trackback/id/tr4515001486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.