Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

pulitzermacskaparás

Ő lesz az!

2019. augusztus 31. 15:47 - Pulitzermacska

Úgy döntöttem ő lesz az, mert őt is az Isteni gondviselés küldte oda a SZÍN színpadja elé, jobbról mellém, este hétóraegykor. Nem hittem, hogy az első hosszabb pillantása túlmutatna holmi általános szkennelésen, melyen minden bizonnyal számtalan nő átesett az elmúlt pár óra fesztiválillatában.

Ritka rossz napom volt. Kevés ilyen van manapság. Alapvetően hónapok óta – mióta S-t tényleg kidobtam (nem csak fizikailag, hanem a testemből-lelkemből), végtelen hála van bennem mindenért ami és ahogy történik velem, amit átmenetileg sem tud semmi kikapcsolni, akkor sem, amikor a kelleténél az időben kicsit távolabbra nézve, gondolataim zsákutcájába keveredek és e rossz órákra érzelemcunamim a kispadra ültet. 

Sajnáltam magam, na!
Eszembe jutott a „közelgő” (nemröhög!) karácsony, és annak a ténye (bár a múlton nem kesergünk, a jövő miatt meg nem szorongunk, hanem a jelenben élünk, juhu mindfullness!), hogy mint a nyári napforduló ideje oly biztos, hogy ezt a csodás ünnepet idén egyedül töltöm. Lévén ha nincs társam, akkor nincs kivel tölteni, és ha addig lesz is társam, mivel ha tegnap megismerkedtünk volna, akkor is csak három és fél hónapnyi lenne ismeretségünk mérhető része, szóval így elég valószínűtlen, hogy ő, hacsak nem egy árva lelket választok megmentendő (nem, köszönöm), akkor a saját családjával tölti azt. 

Tudom, hagyjuk már, hát persze, hogy tudom, hogy fogalmam sincs, mi lesz háromésfélhónap múlva! Ennél biztosabban már csak azt tudom, hogy teljesen felesleges ezen morfondírozni augusztus huszonkilencedikén. Mégis belesüppedtem kicsit e önsajnálat-puhabőr fotölybe, és még ringattam is magam, pedig alig ért le a lábam.

Nem tudom miért félek, hisz egyedül lenni nem félek. És azt is tudom, hogy sokan szeretnek, gondolnak rám és írnak is majd. Hogy lesz aki a fa alatti családi szeretetszínjáték hét perce alatt mindvégig arra gondol majd, hogy ennél még egyedül lenni is üdvözítőbb lenne, mint boldogságot és békességet hazudni magának.

Tudom, hogy lesz, aki előtte, és lesz aki utána felhív, aki előtte nap ajándékot ad. Csak ott, abban a szent pár órában leszek egyedül, kevesebbet mint ma, ezen a forró augusztusi szombat délutánon, mégis szívszaggató ólomsúlya lesz, és nekem súlyos fémallergiám van.

Ezen gondolkodni pont annyi értelme volt, mint házimacskának zöldségsnacket adni, tudomén. Mégis engedtem, hogy szerdáról csütörtökre, a reggeli kiflivégtől az ebédhez kapott testmeleg csapvízig minden kortyban és falatban ott legyen. A barátlány meg csak rátett egy lapáttal. Összehasonlította a banánt a majommal és nem tűrte, hogy a gondolat ne ott legyen elvarrva, hogy bizony neki rosszabb. Mert nekem még bármi lehet. És egyébként is, zavaróan ragyogóan néztem ki valamelyik este. Neki viszont milyen most a teste. És én egyébként is jövök-megyek-élek-mosolygok-beszélek-hozzám beszélnek  – idegesítő nézni, hogy tényleg élek. 

Négercsókos puszi mindenkinek, aki azt hiszi, hogy aki egyedül él és folyton megy az pusztán merő kalandvágyból, végtelen idejénél és bankkártyájánál fogva teszi ezt. Megyünk, persze, hogy megyünk, mert bakker nálunk senki nincs itthon, amikor mi itthon vagyunk. Ha mi nem tesszük ki a lábunkat hétvégén a házból, akkor előfordulhat, hogy negyvennyolc órán át nem volt szerencsénk megszólalni. Engem ez mondjuk pont nem érint, mert ha nincs itthon vagy a közelemben a kutyacicaarzenál, akkor is teljes lelkinyugalommal tárgyalok, vitatkozom, egyezkedek magammal.
De nem mindenki ilyen szerencsés, hogy ennyire jóban van magával. ;)

Úgy fájt, amit a barátlány mondott, mintha megrugdosott volna. Szépokoséskedvesésértelmeséskurvára zavaróvagy, ez a minimum, hogy nem tudod órahuszonnégyben élvezni, kérlek, véste bőröm alá szavaival a nemakartakimondani igazságot. 

Lenyugtattam magam. A szentünnepi előregondolgondolból és a szentbeszédtartási igény képzetéből és szükségszerűségéből is. Pontosan tudtam, hogy alapvetően rég nem ért engem, és hogy ő egyelőre inkább kívül él, mint belül, és én erre a belső életre több év alatt sem tudtam felkelteni az igényét, így nincs is min csodálkozni. Egyszerűen csak fogjammárfel, hogy az egyik állomáson lekapcsolták a kocsimat, átkapcsolták a váltómat és már másfelé megyek. Nem szakítás ez, csak más állapot, amiben tudni kell lágyan, elfogadóan, nem állandóan lenni, ahogy teszem is lassan években mérhető hónapok óta.  

Ebbe a kimerevítettmosolyos valóságba énekelte bele ő, hogy Tanulhatalan ez...

„Az ablakon benéz és én felém nevet, kibontott hajakon mezítláb szalad el,
na buta szerelem jön az ősz, és eltemet, tócsáidban levélhajókon vesztegel,
leírom a neved és lassan feldereng az első mozdulat, az első út veled,
még fogom a kezed, tanulhatatlan ez...”

 
És amíg ezt énekelte eldőlt bennem, megnézem én ezt vele, lesz, ami lesz.


Ő lesz!
Ő lesz az, akinek csak annyira leszek bohém, amennyire tényleg az vagyok.
Ő lesz az, akinek fegyelmezett, magamba zárkozó, ravasz, irónikus és szórakoztató magamat is megmutatom.
Ő lesz az, akinek nem akarok megfelelni.
Ő lesz az, akivel koncertre megyek és ha valakibe beleszeret, annak odaadom a pulcsimat, ha fázik.

Ő lesz az.

Update:
Ő lett volna az, ha nem csökken le egy hét alatt 0,2 százalékra ennek az önmegadásnak és a találkozásnak az igénye bennem, és ő ugyanezen idő alatt nem szivárog ki szépen a történetből komotósóvatosan.

Mindenúgyjóahogyvan.
Egyestés, önbizalomnövelő, beteljesülni nem kívánó ajándék volt. 
Köszönöm!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pulitzermacska.blog.hu/api/trackback/id/tr5415033530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.