Pulitzermacska blogja...

Pulitzermacska

Aki üvegkalitkában dolgozik...

2020. november 23. - Pulitzermacska

...mindigmindigmindig az jut eszembe a raktáros fiúról, amikor hív, hogy nem csukta le a pornónézős laptopjának a tetejét, amikor a múltkor vittük neki a molinókat, és nem győztem úgy állni, amíg beszélt hozzám, hogy ne élő egyenes adásban lássam, amit.

és mindig eszembe jut ilyenkor az is, hogy attól vagyok-e rendes ember, ha kussolok és nem szégyenítem meg azzal, hogy megmondom, hogy láttamám vagy azzal, ha szólok neki, hogy láttamám, te kis gyagya, legközelebb, ha jön valaki legalább hajtsd le a laptop tetejét, mert 15 méterről is világít a portás üvegkalitkából a kopasz fenék...

Egyébként meg olyan ínséges és ingerszegény időket élünk, hogy már egy ilyen napi kis színest is betudnék heti élménynek.

A bejegyzés trackback címe:

https://pulitzermacska.blog.hu/api/trackback/id/tr216296510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása