Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

pulitzermacskaparás

a bőre alá szeretnék bújni és ott élni

2020. június 09. 08:10 - Pulitzermacska

...imádás a párkapcsolat első fázisában ez a folyton veled lennék állapot, pláne így negyvenhez közel, amikor már fogalmam van róla, mi történik velem, vele, bennem, bennünk, és féltve őrzött kincsként tudok tekinteni erre az időszakra, amire a mindenség, vagyis a közös jövőnk épül halkan.

Szólj hozzá!

Ad hoc pszichológus

2020. május 26. 08:09 - Pulitzermacska

.... egyszerre zavarba ejtő és megható, hogy amikor felkelek egy órával korábban és be is jövök annyival korábban dolgozni, hogy haladjak, akkor két kolléganő is megörül, hogy már ilyen korán bent vagyok és húsz-húsz percben mindkettő kiönti a lelkét.

ennyit a bejövök, hogy haladjak elképzeléseimről

a pszichológusi óradíjam egy-egy zsák szeretés

 függöny

Szólj hozzá!

az élet ilyen

2020. május 22. 19:56 - Pulitzermacska

nem tudom miért lepődök meg azon, amikor a kolléganőm csont nélkül elhiszi, amikor azt mondom negyven éves fejjel, két komoly párkapcsolat és valahány nem komoly kapcsolattal a hátam mögött, hogy én sose voltam még úgy, hogy volt párom és mindeközben mégis észrevettem valaki mást...

az élet nem ilyen. 

az élet csak akkor ilyen, ha ellene élünk.

az élet, és az, hogy élek, nem jelenti azt, hogy az ilyen lehetőségekkel élek.

de azt igen, hogy élek. 

mára ennyi elég is lesz

 

függöny

 

Szólj hozzá!

Testsúlykontroll

2020. május 12. 13:14 - Pulitzermacska

igen, igen, valóban híztam tíz kilót, amit rajtam kívül nem sokan vesznek észre, úgyhogy nincs is jelentősége. azt meg, hogy ebből négyet a hasamra híztam az kompenzálja méltón, hogy a melleim pont annyit nőttek, hogy nem látok le tőlük rendesen a hasamra, úgyhogy no problem.

eheti agyelhülyítő rovatunkat olvashatták. 

függöny

Szólj hozzá!

passzív-agresszív

2020. április 30. 08:14 - Pulitzermacska

...a passzív-agresszív stratégia többek között akkor kerül előtérbe, amikor az illető erőtlennek érzi magát, és nincs szava ott, ahol fontos számára, hogy megfeleljen a vele szemben támasztott elvárásoknak. A félelem, hogy valaki legyőzheti és megsemmisítheti, hogy  újabb kudarcot kell elszenvednie, amiben önértékelése ismét csorbát szenved, túlélési ösztönként kelti életre a passzív-agresszív viselkedést. Ez a tudattalan stratégia az egyetlen eszköz, ami segít megbirkózni azzal a szorongással, hogy újra áldozattá váljon...

a passzív-agresszív típusok párkapcsolataikban tudattalanul olyan partnert választanak maguknak, akivel újraélhetik azokat a hatalmi harcokat, amelyek a múltjukban meghatározóak voltak a családjukban.

Szólj hozzá!