Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

pulitzermacskaparás

az élet ilyen

2020. május 22. 19:56 - Pulitzermacska

nem tudom miért lepődök meg azon, amikor a kolléganőm csont nélkül elhiszi, amikor azt mondom negyven éves fejjel, két komoly párkapcsolat és valahány nem komoly kapcsolattal a hátam mögött, hogy én sose voltam még úgy, hogy volt párom és mindeközben mégis észrevettem valaki mást...

az élet nem ilyen. 

az élet csak akkor ilyen, ha ellene élünk.

az élet, és az, hogy élek, nem jelenti azt, hogy az ilyen lehetőségekkel élek.

de azt igen, hogy élek. 

mára ennyi elég is lesz

 

függöny

 

Szólj hozzá!

Testsúlykontroll

2020. május 12. 13:14 - Pulitzermacska

igen, igen, valóban híztam tíz kilót, amit rajtam kívül nem sokan vesznek észre, úgyhogy nincs is jelentősége. azt meg, hogy ebből négyet a hasamra híztam az kompenzálja méltón, hogy a melleim pont annyit nőttek, hogy nem látok le tőlük rendesen a hasamra, úgyhogy no problem.

eheti agyelhülyítő rovatunkat olvashatták. 

függöny

Szólj hozzá!

passzív-agresszív

2020. április 30. 08:14 - Pulitzermacska

...a passzív-agresszív stratégia többek között akkor kerül előtérbe, amikor az illető erőtlennek érzi magát, és nincs szava ott, ahol fontos számára, hogy megfeleljen a vele szemben támasztott elvárásoknak. A félelem, hogy valaki legyőzheti és megsemmisítheti, hogy  újabb kudarcot kell elszenvednie, amiben önértékelése ismét csorbát szenved, túlélési ösztönként kelti életre a passzív-agresszív viselkedést. Ez a tudattalan stratégia az egyetlen eszköz, ami segít megbirkózni azzal a szorongással, hogy újra áldozattá váljon...

a passzív-agresszív típusok párkapcsolataikban tudattalanul olyan partnert választanak maguknak, akivel újraélhetik azokat a hatalmi harcokat, amelyek a múltjukban meghatározóak voltak a családjukban.

Szólj hozzá!

Kóklerek után bentlakásos kutyaélet

2020. április 09. 07:23 - Pulitzermacska

...tizenkét éve élünk egy kedves szimbiózisban a kutyámmal, aki most, a helyi, kisvidéki állatorvosok többszörös félrekezelést követően, kutyakórházba került, ahol, ha minden igaz, ma már a valódi betegségét kezelik. 

...én meg a hómoffiszban továbbra is minden egyes alkalommal arra vigyázok, amikor kigurítom a forgószékem valamerre, hogy nehogy a szőrére sasszézzak vele. Hát így. 

Hiányzik. 

Láthatás napi egy óra.

A láthatási idő első harminc percében duzzog, amiért szemét módon magára hagytam azokkal a köpenyes, injekciót szurkálós idegenekkel. A második felében meg abbahagyja a remegést, nyüsszent egy édeset és hálás minden simogatásért. 

Én meg csak szelíden köszönöm a Főnöknek, hogy megőrzi és kapunk még időt. Most, amikor végre olyan férfi van mellettem, aki szívből szereti őt is és duplán arany élete lehet.

Köszönöm a Főnöknek a megérzéseimet is, amivel elindultam egy újabb és újabb szakvéleményt kérni, látva, megérezve, hogy nem a megfelelő ritmusban gyógyul.

Nem mellékesen köszönöm azt is, hogy azért vannak olyan állatorvosok, akik tényleg értenek is az állatorvosláshoz. Mert van, amikor nem elég, hogy alapvetően kedves az állatokhoz egy állatorvos...

 

Szólj hozzá!